Oké, rendben, ha az idei eredményeket nézzük, akkor egyik sem top, de azért a Man. United így a világ egyik legnagyobb klubja.

Már többször írtunk róla, hogy a magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos első Premier League-szezonja elég jól sikerült ahhoz, hogy máris feljebb lépjen. Igaz, a Bournemouth sem szerepelt rosszul, de azért egy Chelsea más szint, márpedig a londoni kékekkel már összeboronálták a magyar védőt.

A Chelsea kinézte magának Kerkezt?

Bár a Chelsea most épp nem jobb, mint a Bournemouth, de azért ez nagy durranás lenne.

A Bournemouth-ba berobbant Kerkez Milost több topcsapat figyeli – köztük a Chelsea, de olasz és spanyol klubok is –, de a bajnokság befejeztével aztán feltűnt egy újabb óriásklub. A TeamTalk azt írja, hogy

a Manchester United továbbra is szorosan követi, mi több élénken érdeklődik az Eb-re készülő Kerkez iránt, benne látják Luke Shaw legmegfelelőbb konkurenciáját és helyettesét.

A Bournemouth-nak hosszútávú szerződése van Kerkezzel, vagyis a 18 millió eurónál, amennyiért vették, egy jóval magasabb összegért adná csak el. A TeamTalk hozzátette, annak ellenére, hogy a balhátvéd mindössze egy szezont töltött eddig a Premier League-ben, máris lenyűgözte a Manchester Unitedet.

Magyar játékos lett a világ harmadik legjobb U21-es balhátvédje

Csak a Barcelona és a Chelsea játékosa előzte meg Kerkezt.

(Fotó: Robin Jones - AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában