Borzalmas trükköt vetett be a Mezőkövesd a diósgyőriek szerint, Marcelo Bielsát leutánozva kémet küldött az edzésükre egy rendkívül fontos, második fordulós bajnoki rangadó előtt.

A DVTK edzője a meccs előtti sajtótájékoztatón leleplezte az utóbbi évtizedek legdurvább csalását.

A spanyol tréner is kitért arra, hogy a Championshipben, a hasonlóan nagy téttel bíró, feljutásról is döntő meccs előtt a Leeds edzője, Marcelo Bielsa kémet küldött a Derby edzésére – ott a szövetség büntetett. Fernando ezt nem várja el, de a tisztelet fontos.

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry szakmai igazgatója a Nemzeti Sportnak cáfolta a történteket.

Mindannyian jót mosolyogtunk, amikor hallottuk a vádat. A szakmai stáb összes tagja a klubházban tartózkodott péntek délben, épp a DVTK játékát elemeztük, amikor hallottuk a miskolci híreket. Az internet korában minden információ beszerezhető, a labdarúgókról egészen a születésükig minden adat visszakereshető, mi sem vagyunk rászorulva arra, hogy bárkit elküldjünk Miskolcra edzést nézni. Fogalmam sincs, miért gondolták, hogy az autó sofőrjének bármi köze van a klubunkhoz. »Kémkedés« helyett mi inkább arra törekedtünk, hogy a borsodi rangadóra megerősítsük a keretet.

(Fotó: DVTK)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon