Focis mém lett abból, hogy a Manchester United nem tud szögletből gólt rúgni, és nem kellett sokat várni arra sem, hogy valaki egy videóba besűrítse a szezon összes elrontott MU-s szögletét.

Hiába vannak olyan nagyon jól fejelő játékosai a Unitednek, mint Ronaldo, Maguire vagy Varane, és hiába Bruno Fernandes, Shaw vagy Sancho adja be a legtöbb szögletet, a Man. United már egy éve nem szerzett gólt szöglet után.

Néhány napja erről Ralf Rangnick a következőt nyilatkozta:

„Némiképp fura, mert megvannak azok a játékosaink, akik képesen jól beadni a szögleteket. Nyilvánvalóan a gyakorláson és a beadások minőségén múlik. Dolgoznunk kell, hogy fejlődjön a csapat ezen a téren.”

A United rengeteg szögletet rúgott az idei bajnokságban, de egyből sem lett gól. És csak idő kérdése volt, amíg valaki összevágja egy videóba az egészet. A videó szerint 131 elhibázott szöglete van a Unitednek idén, a Premier League hivatalos weboldala 117-et ír, míg a Manchester Evening News 114-ről számol be. Részletkérdés, a lényeg, hogy nagyon sok szögletet rúgott az MU, de nulla gólja van ezekből.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Sallói rúgott két gólt, majd felrúgta az ellenfelét, erre meglökték, végül pirosat kapott
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!