Azért lépett le Zidane Madridból, mert Bale maradt?

Ha nem jönnek a Bale-gólok a BL-döntőben, akkor még mindig Zidane a Real edzője?

A spanyol El País szerint nagyjából ez a helyzet, bár ez már a sokadik tipp, miért hagyta ott a Real Madridot Zinedine Zidane sorozatban három megnyert BL-győzelem után.

Zidane kimerült, pihenőre van szüksége, mondta a menedzsere, de valami más is lehetett a háttérben, és nyilván az a más elsősorban Florentino Pérez. Másodsorban meg Gareth Bale?!

Az El País sztorija pedig a következő:

Zidane tavasszal meggyőzte az elnököt, hogy adják el a folyamatosan sérült, és a taktikát is lazán kezelő Bale-t.

Péreznek ugyan nagy kedvence a walesi, benne látta a jövő Realjának vezérét, de a valóban hullámzó teljesítménye miatt beadta a derekát – megállapodtak Zidane-nal, hogy 100 millió euróért elpasszolják a ballábas támadót, abból meg majd megerősítik a keretet.

Itt is volt nézeteltérés, mert Pérez elnök mindenképp Neymart akarta volna megszerezni, Zidane viszont inkább Hazard-t vagy Szalahot.

A megállapodás viszont keresztülhúzta a Bajnokok Ligája döntője, Bale ugyanis 1–1-nél beállt és ollózott egy álomgól, majd lőtt még egyet, gyakorlatilag megnyerte a trófeát a Realnak. Pérez szeme ismét felcsillant, meglátta Bale-ben azt, akit ő megvett, így inkább megtartotta és elengedte a nyavalygó, elvágyódó Ronaldót.

Ezt előadta Zidane-nak is, de nem átbeszélésre javasolta, hanem tényként közölte. Zidane meg szintén tényként közölte, hogy lemond. A spanyol sajtó szerint Bale el sem köszönt a szakembertől, ami alátámaszthatja a fenti sztorit, de ettől még készpénznek nem vennénk.

(Fotó: GettyImages)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon