A B-csoporttal startol a második kör az Eb-n. Ma az oroszok a szlovákokkal játszanak, holnap Anglia–Wales derbit rendeznek.

Oroszország–Szlovákia

  • 15.00; Tv: M4 Sport
  • Helyszín: Lille
  • B-csoport, 2. forduló
  • Játékvezető: Damir Skomina

Oroszország Anglia ellen kezdte az Eb-t, és 91 percen át az angolok akarata érvényesült a meccsen. A hosszabbítás legvégén azonban jött Glusakov gólja, ezzel pedig ikszre hozta a meccset az orosz válogatott. Az egy pontnak örülhettek, de a játékuk közel sem volt meggyőző. Persze Anglia ellen nem olyan egyszerű jól játszani.

Hamsik nagy ziccert rontott Wales ellen

A szlovákok az oroszoknál jobban futballoztak, de mégis pont nélkül maradtak az első körben. Végig partiban voltak Wales ellen, egyszer egyenlíteni is tudtak, de végül a cserék csatáját Wales nyerte meg. Szlovákiának nyernie kell, ha nem akar három meccs után hazamenni, és az első meccs alapján nem is esélytelenek. Sőt, szerintünk Hamsikék begyűjtik a három pontot.

Tipp: Oroszország– Szlovákia V 3,15

Anglia–Wales

  • Csütörtök, 15.00; Tv: M4 Sport
  • Helyszín: Lens
  • B-csoport, 2. forduló
  • Játékvezető: Felix Brych

A csoport rangadójára holnap kerül sor. Az angolok nagyon kitoltak magukkal az első meccsen, hiszen egy sima győzelmet engedtek ki a kezükből. Így most nyerniük kell, hanem Szlovákia ellen már nagyon húzós helyzetben lesznek. Messze az övék a legjobb keret a csoportban, tehát olyan nagyon nem kell parázniuk.

Az utolsó pillanatokban kapott gólt Hart

Wales történelmi győzelemmel kezdte története első Eb-jét. Aztán Bale nagyon kiosztotta az angolokat – itt tehát jóval többről lesz szó, mint a három pontról. Egy esetleges walesi siker egyrészt továbbjutást érne, másrészt az egész ország egy hatalmas partivá változna. És az tuti, hogy Wales legalább egy gólt ezen a meccsen is szerez.

Tipp: Anglia–Wales Mindkét csapat szerez gólt 2,10

Amúgy a magyarok Eb-győzelméért meg 300-szoros pénzt fizetnek, egy százast megér, nem?

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni öreg korában Messi, Ronaldo, Mbappé és Neymar?
További cikkeink a témában