Néhány szurkoló tüntetést szervez a Chelsea elleni bajnokira.

A Liverpool úgy kezdte a szezont, hogy a drukkerek abban is reménykedhettek, hogy talán több mint két évtized után bajnok lesz a csapat. 2017-ben viszont brutál pocsék formában futballoznak Klopp játékosai. Az idei nyolc meccséből csak egyet nyert meg a csapat, négyszer kikapott, háromszor döntetlent játszott. Ráadásul egy héten belül a Ligakupából és az FA-kupából is kiestek, utóbbiban a másodosztályú Wolverhampton verte a vörösöket 2–1-re.

A következő fordulóban a Chelsea-t fogadja az Anfielden a Pool, és állítólag tüntetést szerveznek a szurkolók. Sőt, egy #KloppOut transzparenssel ellátott repülő is elhalad majd a stadion felett.

Klopp a kupabúcsú után azt mondta, hogy ennél lejjebb már nem igazán süllyedhetnek, és a Chelsea elleni bajnoki tökéletes, hogy elkezdjék a visszakapaszkodást.

A szurkolók reakciója valamilyen szinten érthető, de jelenleg nem valószínű, hogy Klopp állása veszélyben lenne. Mert összességében remek munkát végez, leszámítva az elmúlt egy hónapot. Persze, ha a hullámvölgy hosszabb ideig tart, akkor még több lesz az elégedetlenkedő, de az azért nem sanszos, hogy továbbra is ennyire gyatra eredményeket hoz majd a Pool. De a Chelsea-t szerintünk nem verik meg otthon. 

És ezt olvastad már?
Négyórás meccsen, öt szettben jutott tovább Nadal az Australian Openen