Mondjuk ez kölcsönös, legalábbis a nyári hercehurca alapján.

Az egyik legismertebb spanyol újságíró, Guillem Balague értesülései szerint Gareth Bale továbbra sem boldog Madridban, sőt egyre frusztráltabb.

Bale-nél most azért pattant el valami, mert teljesen kiszámíthatatlan a pozíciója a csapatban. Az As azt írta, azon húzta fel magát, hogy a meccskeretbe sem került be a Bruges elleni BL-meccsen, holott most nincs rossz formában. A Granada elleni bajnokin játszott, gólpasszt adott, majd lecserélte a francia. Ezért le akar lépni, most már tényleg.

Ez persze nem annyira meglepő, elvégre egész nyáron árulták, felmerült Kína is vele kapcsolatban, ami azért erős lenne egy ilyen kvalitású és korú játékosnál. Júliusban Zinedine Zidane menedzser azt találta mondta, hogy „reméljük, hamarosan távozik”, ami komoly ütés lehetett a walesinek. Bale ügynöke, Jonathan Barnett válaszolt is:

Zidane szégyenteljes – nem mutat tiszteletet egy olyan játékos iránt, aki annyi mindent tett a Real Madridért.” És itt arra gondolt, hogy Bale nyert négy BL-t, a legutóbbi fináléjukban gólt is szerzett, összesen pedig 104 találata van a Realban.

(Fotó: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon