Egy interjúban beszélt arról Karim Benzema, hogy minden trükköt megpróbált ellesni csapattársától, Cristiano Ronaldótól.

Benzema és Ronaldo is 2009-ben igazolt a Real Madridhoz, és kilenc éven át voltak csapattársak. Ronaldo már az első pillanattól kezdve a Madrid legnagyobb sztárja volt, Benzemának viszont több időre volt szüksége ahhoz, hogy felvegye a spanyol futball ritmusát.

A friss ötszörös BL-győztes francia most arról beszélt egy interjúban, hogy folyamatosan figyelte Ronaldót annak érdekében, hogy jobb játékos legyen:

„Figyeltem őt, és megpróbáltam a mozdulataira koncentrálni. Arra, ahogy cselez, a befejezéseire, a passzaira, a labdakezelésére. Mindent megfigyeltem vele kapcsolatosan”

– mondta Benzema.

Aki a terveire is kitért:

„Még mindig rengeteg célom van. Még több Bajnokok Ligáját akarok nyerni a Madriddal, a válogatottal pedig világbajnokságot.”

Benzema karrierje legjobb szezonján van túl. A Real Madriddal megnyerte a Bajnokok Ligáját és a spanyol bajnokságot is, mindkét sorozatban gólkirály lett, 46 meccsen 44 góllal és 15 gólpasszal zárta a szezont.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Olyan gólt csavartak az angol Ligakupában, hogy alig hiszünk a szemünknek