A klub hivatalos közleményben jelentette be a hírt, hogy a médiamágnás egykori miniszterelnök eladta szerelmét, a Milant.

Berlusconi cége, a Fininvest 31 év után adta el az olasz élvonal egyik legsikeresebb klubját, az AC Milant a kínai érdekeltségű Rossoneri Sport Investment Luxembourgnak.

Csütörtökön zárultak le végleg a már 2016. augusztus 5-e óta tartó tárgyalások, most megállapodtak David Han Livel. A kínai cég 740 millió euróért vette meg az AC Milan 99,93 százalékát, az összeg pedig magában foglalja azt a 220 millió eurót is, amiből rendezik a klub adósságát.

A vevők megerősítették szándékukat, miszerint jelentős tőkeemelésre kerül sor és a klub pénzügyi szerkezetét is erősíteni kívánják. Pénteken közgyűlést tartanak, amelyen kijelölik többek között az új irányító testületet" – olvasható a klub közleményében.

vevők kijelentették, hogy egy elég szép összeget féltetettek a csapat megerősítésére, amire Berlunak már nem futotta egy ideje.

Berlusconi regnálása óta az AC Milan nyolcszor lett olasz bajnok, hétszer Olasz Szuperkupa-győztes, egyszer Olasz Kupa-győztes, ötször hódította el a Bajnokok Ligája-trófeát (korábban Bajnokcsapatok Európa Kupája), szintén ötször nyerte meg az Európai Szuperkupát, 2007-ben pedig a klubvilágbajnoki címet is nyert.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon