Egy hónapja a Barcelona és a Bayern bejelentkezéséről írtak a bosnyák lapok, most pedig arról szereztek tudomást, hogy a PSG 10 millió fontot adna Muhamed Besicért. Jól dolgozik a menedzser, pumpálja fel az árát.

A pricaona.ba szerint Ibrahimovic csapattársa lehet a korábbi Fradi-védő, ugyanis a párizsiak katari tulajdonosa nem sajnálná a pénzt a vébén remeklő és magát Angliába eladó Besicért. A Fradiból 4,8 millió euróért az Evertonba igazoló játékos mostanság nem játszik túl sokat a kékeknél, rendre a kispadon ücsörög (a legutóbbi hét fordulóban csak 25 percet játszott), ennek ellenére edzője, Roberto Martínez jó véleménnyel van róla, szerinte övé a jövő:

Besic szenzációs fickó. Olyasvalaki, akire lehet támaszkodni, akire fel lehet építeni a csapatot. Előrébb jár, mint amire számítottam. Nagyon fiatal játékos, és a legjobbját még nem is láthattuk.

Az a kérdés, hogy mikor akarja ráépíteni a csapatot, és hogy ezt Besic is megvárja-e. Valamint, hogy az Everton vezetőinek szemeiben megjelennek-e a dollárjelek, ha tényleg becsenget Nasszer al-Kelaifi a 10 millió fonttal.

Azért elég jól mutatna, ha a Cavani, Ibra, Pastore csatársor mögött a Besic, Verratti, Matuidi középpálya dolgozna. Bár az is lehet, hogy Benzema és Griezmann fog elöl játszani, állítólag ez is terv.

És ezt olvastad már?
Egészen elképesztő, hogy mit művelt az NFL-bajnok frissen igazolt irányítója