Egy hónapja a Barcelona és a Bayern bejelentkezéséről írtak a bosnyák lapok, most pedig arról szereztek tudomást, hogy a PSG 10 millió fontot adna Muhamed Besicért. Jól dolgozik a menedzser, pumpálja fel az árát.

A pricaona.ba szerint Ibrahimovic csapattársa lehet a korábbi Fradi-védő, ugyanis a párizsiak katari tulajdonosa nem sajnálná a pénzt a vébén remeklő és magát Angliába eladó Besicért. A Fradiból 4,8 millió euróért az Evertonba igazoló játékos mostanság nem játszik túl sokat a kékeknél, rendre a kispadon ücsörög (a legutóbbi hét fordulóban csak 25 percet játszott), ennek ellenére edzője, Roberto Martínez jó véleménnyel van róla, szerinte övé a jövő:

Besic szenzációs fickó. Olyasvalaki, akire lehet támaszkodni, akire fel lehet építeni a csapatot. Előrébb jár, mint amire számítottam. Nagyon fiatal játékos, és a legjobbját még nem is láthattuk.

Az a kérdés, hogy mikor akarja ráépíteni a csapatot, és hogy ezt Besic is megvárja-e. Valamint, hogy az Everton vezetőinek szemeiben megjelennek-e a dollárjelek, ha tényleg becsenget Nasszer al-Kelaifi a 10 millió fonttal.

Azért elég jól mutatna, ha a Cavani, Ibra, Pastore csatársor mögött a Besic, Verratti, Matuidi középpálya dolgozna. Bár az is lehet, hogy Benzema és Griezmann fog elöl játszani, állítólag ez is terv.

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni öreg korában Messi, Ronaldo, Mbappé és Neymar?
További cikkeink a témában