Nem úgy mennek a dolgok Manchesterben, ahogy azt a főnök szeretné, éppen ezért drasztikus lépésre szánta el magát: a nyáron kirúgja a fél csapatot. Meg is teheti, elvégre ő a főnök a Manchester Citynél.

A Man. City ideje korán búcsúzott a Ligakupától, az FA-kupától, valamint a Bajnokok Ligájától, így a klub jelentős bevételektől esett el. Mindez pedig igencsak nem nyerte el Manszúr sejk tetszését, aki a bérek csökkentésével és a fél csapat eladásával/lecserélésével szeretné kevésbé tragikussá tenni a klub anyagi helyzetét.

A Guardian angol lap szerint a nyáron egy csapatra való játékos távozhat kékektől (és persze érkezhet), Samir Nasri (21 millió euró), Yaya Touré (28 millió euró), Bacary Sagna (7 millió euró), Edin Dzeko (24 millió euró), Pablo Zabaleta (18 millió euró), Fernando (16 millió euró), James Milner (14 millió euró), Gaël Clichy (10 millió euró), Jesús Navas (20 millió euró), Sztevan Jovetics (20 millió euró) és Alekszandar Kolarov (11 millió euró) is elköszönhet az Etihad Stadiontól.

És ezt olvastad már?
Ki a legnagyobb? Michael Jordan vagy LeBron James?
További cikkeink a témában