Ma reggel már írtuk, hogy rebesgetik a világ egyik, ha nem a legjobb védőjének transzferjét, most már tutira mondják, hogy elhagyja a Juventust Leonardo Bonucci.

Leonardo Bonucci hét éve játszik a Juventusban, eközben hét bajnoki címet és négy kupát nyert, a BL-ben kétszer jutott el a döntőig, és a világ legjobbjai közé került a posztján. Azonban ez előző szezonban összebalhézott Allegrivel, az edző egy „Fogd be, faszfej!” oltással kedveskedett, de a védő sem maradt adós.

Úgy tűnik, végleg megromlott a viszony, mivel bejelentették, hogy nemcsak hogy elhagyja a Juventust, de még egyik ősi riválishoz is megy, végképp megforgatva a kést a Juvéban.

A Milan 40 millió eurót fizet a Juvénak, Bonucci pedig 2022-ig ír alá, és évente 6,5 millió eurót keres majd.

Pénteken, vagyis ma már orvosin vesz részt Milanellóban.

A 30 éves bekk a hírek szerint személyesen kérte a Juventus vezetőségét, hogy engedjék el Milánóba, nem bírt már együtt dolgozni Allegrivel. A védőt egyébként a Man. City és a Chelsea is nagyon akarta, de ezek szerint Olaszországban akart maradni.

Eközben Bonucci mellett Lucas Bigliát is megszerezte a Milan, nem kérdés, hogy a bajnoki cím a cél, csapatnyi játékos érkezett: André Silva, Andrea Conti, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodríguez, Mateo Musacchio, Franck Kessié és Fabio Borini.

Itt még csak heten voltak

Olyannyira fixnek tűnik az üzlet, hogy a Juventus már keresi a helyettesétVirgil Van Dijk, Josè Gimenez és Iñigo Martínez a kiszemelt.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés