Az OTP és az MLSZ keresi a legkitartóbb és legügyesebb focistalányokat és -fiúkat, akik hatalmas élményben részesülhetnek tavasszal. Elindult a Bozsik-bajnokok program!

A srácok legjobbjainak keleti és nyugati válogatottja a május 31-ei Magyar Kupa-döntő előtti gálameccsen mérkőzhet meg egymással a Groupama Arénában, 20 ezer ember, illetve egy egész ország előtt, hiszen a tévé is adja a meccset.

És nem akárkikkel: Gera Zoltán, Király Gábor, Pádár Anita, Juhász Roland, Elek Ákos, Bognár István, Nyilasi Tibor vagy épp Hajdú B. István lesz a csapattársuk. Ők a csapatkapitányok és egyben mentorok is, akik a meccs előtti edzőtáborban is ott lesznek a fiatal tehetségekkel.

Az első komolyabb meglepetést Király Gábor és Nyilasi Tibor okozta, akik egyszer csak betoppantak a szombathelyi Dési Huber István Általános Iskola Bozsik-palántáinak edzésére:

Mostantól viszont bárhol felbukkanhatnak a Bozsik-bajnokok csapatkapitányai, ugyanis országszerte keresik a különleges futballtehetségeket.

A pedagógusok november 15-től február végéig nevezhetik 10–14 éves sportolóikat a bozsikbajnokok.hu oldalon.

A nevezési szakaszt követően márciusban zajlik a kiválasztás az MLSZ szakmai irányításával és a mentorok – többek között a svédek ellen elbúcsúztatott Király Gábor és Juhász Roland – segítségével. A nyugati és a keleti csapat egyaránt 18 kiválasztott gyerekből áll össze, majd a tavaszi szünetben sor kerül az első közös edzésekre, amit már a csapatkapitányok koordinálnak.

És a csúcspont meg ugye a Magyar Kupa-döntő előtti gálameccs. Ne maradjon ki belőle egyetlen tehetség sem, tessék őket nevezni, hiszen életre szóló élmény lenne együtt focizni Gerával és Királlyal az ország legszebb stadionjában.

(Fotó: MLSZ)

És ezt olvastad már?
Káprázatos góllal mentett pontot a Liverpool