Ezt nem teheti velünk az MLSZ vezetése! Ha már ekkora csőd a focink, legalább hagyják meg nekünk a szórakozást, hogy kiválóan képzett edzőink válogatott, magvas gondolatait hallgassuk. Erre elküldik a szövetségi kapitányt kommunikációs tréningre – mi lesz így Pintér Attila zavarosan mókás nyilatkozataival?

Persze nem arról van ám szó, hogy Pintér kapitány úr egy bárdolatlan tuskó lenne, szó sincs róla, szakmai felkészültsége és lelkesedése (ez szempont? komolyan?) továbbra is megkérdőjelezhetetlen, sőt, Csányi Sándor MLSZ-elnök szerint jól is beszél. Csak: "Pintér Attila lelkesedését és szakmai felkészültségét a mai napig nem kérdőjelezték meg. A nyilatkozatait igen... Szerintem egyébként jól nyilatkozik, hiszen mindig őszintén beszél. A stílusán pedig egy kommunikációs tréninggel segítünk" – mondta Csányi.

Szóval őszinte, de csiszolni kell a stílusán. Akkor most tényleg nem fogunk már ilyen magvas gondolatokat hallani Pintér úrtól? (Szomorúszmájli.) “Az a baj, hogy Magyarországon mindenki negatív. Idejönnek holmi emberek, akiket a hazájukban nem ismernek el, és ‘osszák’ az észt a kupacsapatoknak. [...] Jó lenne, ha mindenki a saját háza táján söprögetne és nem mással foglalkozna.”  

Se ilyet? 

De a sor gyakorlatilag végtelen, bármelyik nyilatkozatát elő lehetne venni, egytől egyik csodásan csillogó drágakövek.

Kíváncsian várom, mikor szivárog ki a hír, hogy a magyar labdarúgás kirakatemberét illemtanfolyamra küldték. Na nem mintha szükség lenne rá, hiszen semmi kivetnivaló sincs abban, ha valaki kapitányként, öltönyben köpköd a pálya szélén. Cserébe legalább a csapatunk jó, láthattuk a finnek ellen is.

Ezek után nézd meg a legjobb magyar focis interjúkat! Vajon Lipcsei Peti vagy Kálmán bá' is jár tréningre?

És ezt olvastad már?
Eltűnt pár gól a női kézi-vb egyik meccse közben, de a videoelemzés után végül meglett
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!