A France Football szerint erről tárgyalnak Katarban! Sőt, erről is. Florentino Pérez odarepült, hogy tárgyaljon a fél csapat eladásáról Nasszer el-Khelaifival, a Paris SG tulajdonosával. Minden idők üzlete készülődik?

Alapból nem szívesen ülünk fel messziről bűzlő baromságoknak, ám miután Pérez elküldte Ancelottit is (és Benítezt hozta a helyére), ami gyakorlatilag egyik játékosnak sem tetszett, és épp a napokban oldották fel a PSG átigazolási embargóját, reális is lehet a francia lap értesülése. Arról nem is beszélve, hogy Sergio Ramos most már eltántoríthatatlan, menni akar, annyira megromlott a kapcsolat közte és a mindenható elnök úr között. A védő Manchesterbe tart.

És ez sem tetszik Cének.

A PSG-nek meg annyi pénze van, hogy bárkit meg tud venni, így aztán nem csak a portugálra mozdul rá – bár ő a nagy álma El-Khelaifinek –, hanem Benzemára és Iker Casillasra is.

A két csapat fúziója pedig meghozhatja a katari másik álmát: a BL-sikert.

CR-ért minimum 100 millió eurót le kell tenni az asztalra, de ha Benzema is a csomag része lenne, akkor 150 alatt nem ússza meg a PSG. De belefér, gyakorlatilag korlátlan mennyiségű olajpénz folyik a csapatba.

De vajon mit szeretne CR?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés