Cristiano Ronaldo klubváltásával kapcsolatban egyre több a hír.

Az angol lapok szerint Cristiano Ronaldo elégedetlen a Manchester United jelenlegi helyzetével. Ugyan Ten Hag személyében új edzője van a csapatnak, az átigazolási piacon viszont eddig szinte észrevehetetlen volt az MU. Miközben a közvetlen riválisok közül a City Haalandot, a Liverpool Núnezt vette meg.

Néhány napja megjelent egy hír arról, hogy Ronaldo a Bayern Münchenben folytathatja karrierjét, ezt azonban nem sokkal később a Bayern sportigazgatója megcáfolta.

A bayernes pletyka előtt már lehetett olvasni arról, hogy Ronaldo visszatérhet az olasz bajnokságba, konkrétan az AS Romához.

Ezek a pletykák az elmúlt órákban ismét felerősödtek, a La Gazzetta dello Sport szerint a játékos ügynöke, Jorge Mendes beajánlotta Ronaldót a fővárosi csapathoz. A transzfer létrejöttében José Mourinho személye lehet az egyik kulcs, a két portugál korábban, a Real Madridnál már dolgozott együtt.

Eközben a The Athletic forrásai szerint Mendes és az új Chelsea-tulaj, Todd Boehly találkozott az elmúlt napokban, és ennek részben Ronaldo Chelsea-be való igazolása volt az oka.

A Manchester United viszont továbbra is azzal számol, hogy Ronaldo marad a klubnál, állítólag Ten Hag is komoly szerepet szán neki.

Jelenleg tehát eléggé képlékeny, hol folytathatja Cristiano Ronaldo. Az is elképzelhető, hogy az ügynöke egyszerűen csak nyomást akar gyakorolni a Manchester Unitedre, hogy az MU végre igazoljon néhány játékost. De nyilvánvalóan az sem kizárt, hogy Ronaldo valóban úgy érzi, hogy a Man. United nem versenyképes, és 37 évesen ebből már nem kér.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Mit csinál Mbappé, ha nem kap labdát egy kontránál?