Cristiano Ronaldo visszaigazolása Manchesterbe plusz muníciót ad a hírhedt brit bulvársajtónak is, és a The Sun most is hozta a tényfeltáró újságírás csúcsát, és kiderítette, mi okozza a portugál játékosnak és családjának a legnagyobb gondot.

Ronaldo a Newcastle elleni debütálásakor két gólt rúgott, majd hétközben a Young Boys ellen a Bajnokok Ligájában is betalált, igaz azt a meccset végül elveszítette a Manchester United.

C. Ronaldo izgult, nem számított arra, hogy két gólt szerez

A Manchester Unitedhez visszatérő ötszörös aranylabdás a Newcastle elleni duplája után elárulta, hogy izgult a meccs előtt, nem számított arra, hogy két gólt fog rúgni az első meccsén.

És most térjük át az igazán fontos dolgokra. A The Sun arról ír, hogy Ronaldo és a családja eredetileg egy 23 hektáros, hatmillió font értékű szuperingatlanban tervezett lakni. A hely és maga a ház is gyönyörű, teljes mértékben megfelelt Ronaldo elvárásainak, most azonban mégis költözik a család.

Az ok: az ingatlan erdők és mezők közelében található, és a Ronaldóék közelében élő bárányok nem hallgatnak. Szó szerint, ez pedig zavarja a pihenésben Ronaldót és a családját.

Cristiano Ronaldo híresen profi életmódot él, mindent annak érdekében tesz, hogy fizikálisan és mentálisan is mindig a legjobb állapotban legyen, ennek is tudható be, hogy 36 évesen nem levezet, hanem ismét a Manchester Unitedben és a világ legerősebb bajnokságában játszik. A bárányok miatt azonban nem tud megfelelően pihenni, ezért és egyéb biztonsági kételyek miatt végül úgy döntött a család, hogy új otthont keres – írja a The Sun. Amit természetesen már meg is talált, a hárommillió font értékű új házban négy garázs, úszómedence és külön mozi terem is van.

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk, milyen méregdrága luxusházakban élnek a leggazdagabb futballisták

Semmi extra, csak tenisz- és focipályákkal is rendelkező házak.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Szabálysértéssel vádolja a Manchester Cityt a PL, pontlevonás vagy kizárás lehet a büntetés
További cikkeink a témában