Egy újabb sztori, amely igazolja Cristiano Ronaldo fanatizmusát és profizmusát.

Már számos történetet lehetett hallani arról, hogy Cristiano Ronaldo mennyire vérprofi, megszállottan edz, mindenre odafigyel, mindent megtesz, hogy a lehető legjobb legyen. Ezt támasztja alá Carlos Tévez sztorija is. Tévez és Ronaldo a Manchester Unitednél voltak csapattársak 2007 és 2009 között, erről mesélt most az argentin.

Ha kilenctől volt edzésünk, akkor általában nyolcra mentem oda, de ő már ott volt. Ha fél hétre mentél oda, akkor is ott volt. Megkérdeztem magamtól: hogyan lehetne elkapni ezt a srácot? Ezért egy nap felkeltem, és odamentem fél hatra, de ő már ott volt, félig még aludt, de már az edzőpályán volt.

Mondta Tévez.

CR mostani csapattársa, Douglas Costa is hasonló sztorit mesélt:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(via as.com; Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Meccsnyilat hibázva, döntőleges fináléban kapott ki a dartsvilágbajnok

Ide-oda vonszolták a társai a sérült brazil futballistát

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés