Yannick Carrasco Kínába igazolt.

Ami előtt kicsit értetlenül állunk, soroljuk, miért. Carrasco piszok ügyes játékos, eddig az Atlético Madridban játszott, de nem volt elégedett a helyzetével, ezért váltani akart. Az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtó szerint a Juventus és a Chelsea is érdeklődött iránta, végül egyik csapathoz sem igazolt, helyette a jó nevű Talien Jifanghoz szerződött.

24 évesen tehát az európai karrierjét jegeli, és inkább a kínai bajnokság újoncához megy, mindezt úgy, hogy bármelyik topligában helye lenne.

Az Atlético Carrasco mellett Gaitánt is eladta a kínai újoncnak. Gaitánért 18, Carrascóért 54 milliót kapott a madridi csapat a hírek szerint.

Atlético de Madrid on Twitter

Acuerdo con Dalian Yifang para el traspaso de @CarrascoY21 y @nicogaitan. ¡Buena suerte en vuestra nueva etapa! ¡Gracias, Yannick y Nico! ➡ https://t.co/hgRR8ENHTU ➡ https://t.co/f3nPNREaIw

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés