A játékosok eladása nem annyira megy a Chelsea-nek, mint a költekezés.

A Chelsea az elmúlt fél évben több száz millió euróra vett játékost, utolsóként a Benficától Enzo Fernández érkezett a londoni klubhoz, tíz évre írt alá a fiatal világbajnok középpályás, akiért 121 millió eurót fizettek a kékek.

A nagy bevásárlás közben próbált néhány játékost elpasszolni a Chelsea, Jorginhónak sikerült is csapatot találni, az Arsenalban folytatja. Hakim Zijes klubváltására is sokáig komoly esély volt, hiszen a Chelsea és a PSG mindenben megegyezett a marokkói futballista kölcsönszerződését illetően.

Végül azonban nem jött össze az üzlet, mert az átigazolási időszak utolsó pillanataiban a Chelsea a nem megfelelő dokumentumokat küldte el. A hírek szerint nem is egyszer, hanem összesen háromszor, és így nem lett hivatalos Zijes klubváltása.

Zijes a hírek szerint már az orvosi vizsgálaton is túl volt, de most mehet vissza Londonba, marad a Chelsea-nél. Óhatatlanul is beugrik erről az esetről David de Gea legendás majdnem klubváltása. A spanyol kapus 2015-ben majdnem a Real Madridhoz igazolt, de egy elkésett fax miatt végül maradt Manchesterben, azóta is a United első számú kapusa.

Ez is érdekelhet:

Ötszörös BL-győztes lesz Schäfer csapattársa Berlinben

A Bundesliga meglepetéscsapatában folytatja a korábbi Real Madrid-játékos.

Juventusban nevelkedő dán csatárral erősíthet a Fradi

A 22 éves gólerős dánt másfél éve már megpróbálta megszerezni a Fradi. Most sikerülhet.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában