A Barcelona egy újabb franciával stabilizálja a védelmét

A Levante elleni agonizálás lehetett a végső visszacsatolás, hogy kell egy középhátvéd.

Utcahosszal nyerte a bajnokságot a Barcelona, gyakorlatilag ősz óta nem volt ellenfele, mégis csalódottan zárják a szezont. A BL-égés után az egyetlen cél az lehetett volna – a kupagyőzelem mellett –, hogy veretlenül zárják a szezont, ami La Liga-rekord lett volna ennyi csapatnál.

Erre kaptak egy ötöst a Levantétól. Kiderült, hogy ha nincs Umtiti és Piqué, akkor őskáosz alakul ki a védelemben, főleg, ha eközben még motivációs gondok is akadnak a csapatban. Thomas Vermaelen jó védő, de állandóan sérült, most is kidőlt, Yerry Mina pedig úgy fest, melléfogás volt, nem találja a helyét a csapatban, kínos helyezkedési hibái vannak. És mindeközben Samuel Umtiti még nem hosszabbított, bármikor vihetik bagóért.

Össze is állt a terv: kell egy védő. Legalább egy. A Mundo Deportivo már tudja is, hogy

Lenglet öt évre szóló szerződést írhat alá a nyáron az FC Barcelonával.

A Sevilla tavaly januárban igazolta le Nancyból a 22 éves középhátvédet, a kivásárlási ára a hírek szerint 35 millió euró, ami ugye ma már nem sok. Lenglet nem volt még felnőtt válogatott, de a bő keretben ott van, akár a vébére is kiviheti Deschamps.

A 186 centis bekk akkor is jöhet, ha Umtiti hosszabbít, Mina és/vagy Vermaelen is mehet a nyáron. Lenglet és Umtiti mellett Digne is francia a védelemben, bár van rá esély, hogy a nyáron őt is elküldik.

(Fotó: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon