Azt azért túlzás lenne kijelenteni, hogy Jake Pault bárhol is jegyzik a profi boksz világában, de az kétségtelen tény, hogy a sokmilliós eléréssel rendelkező vloggerre bizony jelentős figyelem irányul. Mondjuk úgy, hogy amikor kiír valamit a Twitteren, azt nem csak a családtagjai olvassák. Finoman szólva.

Emberünk egyébként három meccs után veretlen, de mielőtt elismerően biccentenél, eláruljuk, hogy ez jelen esetben nem igazán jelent sokat. Paul először egy másik youtubert győzött le, majd kiütötte a korábbi NBA-játékos Nate Robinsont, legutóbb pedig Ben Askrent TKO-zta le, aki ugyan profi ketrecharcos volt, de korábbi birkózóként arról volt ismert, hogy valószínűleg az ő állóharca a leggyengébb az egész MMA-ben.

Szóval a profi sport szempontjából a srác nem igazán vehető komolyan, de az elérés nagy úr, a három győzelem után pedig akkora lett Paul alapból sem kicsi arca, hogy tavaly decemberben egy igen bátor videóval ment neki Conor McGregornak.

A klipben egészen pontosan ezeket a szavakat címezte az ír bunyósnak:

Jó reggelt, Conor McGregor! Tudom, hogy valószínűleg most éppen öreg csávókat versz össze egy bárban, vagy az is lehet, hogy épp kivered, annyira unod már dugni a négyes pontszámú feleségedet...

Az ilyesfajta üzengetés a bunyó világában nem szokatlan, bár egymás nejeit csak ritkán szokták belekeverni a dologba. McGregor azonban szóra sem méltatta a trollkodást, ami valószínűleg a legokosabb volt, amit az ügyben tehetett.

Askren legyőzése után azonban az ír mégis úgy érezhette, hogy valamit reagálnia kell, de túlzásba azért nem vitte, ahogy egy öltönyös fószer sem lesz különösebben izgatott, ha poros lesz a válla.

UFC profi bunyó > Egy seggfej blogger bokszolni megy

Ismerve azonban a trendeket és azt, mekkora tömegeket (és pénzt) vonzanak az ehhez hasonló balhék, nem gondoljuk, hogy itt lenne a történet vége. Minél nagyobb Jake Paul arca, annál többen fizetnének azért, hogy megnézzék, amint valaki kiüti őt a cipőjéből.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A kéziválogatott szövetségi kapitánya: Kiestünk, de nincs szégyenkeznivalónk