Ezen a héten egy győzelem és egy döntetlen a mérleg, de a fontosabbat nyerte meg a magyar válogatott, a csehek elleni felkészülési meccs remek erőfelmérő volt.

Marco Rossi nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, a legjobb csapatát akarja a pályára küldeni, hiába a tétnélküliség és a bajnoki terhelés. Vagyis ott volt a kezdőben Szoboszlai, Sallai, Orbán és Kerkez is.

Egyetlen helyen változtatott a kapitány a szerbek elleni felálláshoz képest: Nagy Ádám helyett Kalmár kezdett. Nem is változott a stabilitás, a magyar csapat a kőkemény, fizikális és harcos csehek ellen vezetést tudott szerezni: Sallai Roland az 52. percben talált be Kerkez beadásából.

Bő tíz perccel később Vaclav Jurecka egyenlített Lang rövid hazaadása után.

Marco Rossi válogatottja már nyolc meccs óta veretlen, ami jó előjel az októberi meccsek előtt. Legközelebb ugyanis október 14-én a szerb csapatot fogadják Kerkezék.

  • Magyarország–Csehország 1–1 (0–0)
  • Gólszerzők: Sallai (52.), illetve Jurecka (63.)

(Fotó: MTI)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés