Két forduló után hatpontos az Európa-liga csoportkörében a Ferencváros, de Csercseszovot nem lehet azzal vádolni, hogy euforikus állapotban élte volna meg a Monaco legyőzését.

A Ferencváros az El-csoportkör első fordulójában hazai pályán legyőzte a Trabzonsport, majd a másodikban idegenben a csoport favoritja, a Monaco ellen is győzni tudott a magyar bajnok.

Ez szenzációs, Monacóban is nyert a Fradi!

A jól játszó FTC végig pariban volt az El-csoport legerősebb csapata, a Monaco ellen, de a győzelemhez kellett a szerencse is.

A Fradinak két forduló után tehát maximális pontszáma van, most már a szurkolók és a média is az esetleges továbbjutásról beszél. A csapat edzője, Sztanyiszlav Csercseszov azonban továbbra is csak a következő meccsre koncentrál.

„Jó mérkőzést játszottunk, győztünk egy nullára, de eddig semmit sem értünk el. Mindössze annyit, hogy ezen az estén is fontos három pontot szereztünk. Hat pontunk van, de a csoportban ennél sokkal többet lehet gyűjteni.

A török bajnok elleni győzelemre már nem gondolok. Számomra az már történelem. Sőt, a Monaco elleni kilencven perc is az némileg, hiszen már véget ért. Számomra a meccsek előtti napok, és maga a találkozó telik igazi munkával. Ahogy mondtam, a két sikerrel összességében léptünk előre egyet, ennyi történt”

nyilatkozta Csercseszov.

A Fradi a következő két fordulóban a Crvena zvezdával játszik, előbb idegenben, majd hazai pályán, de csak a válogatott szünet után.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Nem hazai játékos ritkán rúg mesterhármast az Anfielden, a Brighton támadójának most sikerült