A BL-selejtező harmadik fordulójának visszavágóján kedd este hazai pályán fogadja a Qarabagot a Ferencváros. A meccs előtt a Fradi edzője beszélt az esélyekről.

Idegenben 1–1-et játszott a Fradi az azeri bajnokkal, a visszavágó azonban teljesen más meccs lesz, mint a múlt heti, és nem feltétlen a labdabirtoklás lesz a döntő – mondta a meccset megelőző sajtótájékoztatón Csercseszov.

„A keddi egy teljesen új mérkőzés lesz, nem szabad abból kiindulni, hogy korábban melyik csapat mennyit birtokolta a labdát. A legfontosabb a győzelem, ebben nem feltétlenül játszik szerepet, hogy kinél hány százalékban lesz a labda. A megfelelő felkészülésre, a taktikára és saját magunkra koncentráltunk az utóbbi napokban. Minden eshetőségre fel vagyunk készülve”

– mondta a Ferencváros edzője.

Vécsei Bálint azt emelte ki, hogy a Qarabag főleg támadásban erős, de szerinte az azeri csapat védelme sebezhető:

„A Qarabagnak különösen a támadójáték az erőssége, ám szerintem hátul sebezhető. Megvan a sebességünk ahhoz, hogy akár kontrajátékban, akár felállt védelem ellen jól teljesítsünk. Ezúttal mi leszünk hazai pályán, ami nagy előnyt jelenthet, hiszen telt ház lesz, sokat segíthet nekünk a szurkolóink támogatása. Arra készülünk, hogy dominálni fogunk, nyerni szeretnénk”

– idézi a fradi.hu Vécseit.

A Fradi egyébként a Slovan elleni párharc miatt büntetést kapott az UEFA-tól:

Az is ismert, hogy kivel játszik a magyar bajnok a BL-playoffban, ha továbbjut ma este:

Pénzbüntetést és szektorbezárást kapott a Fradi az UEFA-tól

A Slovan elleni meccseken tapasztalt történések miatt kapott büntetést a Ferencváros az UEFA-tól.

(Fotó: fradi.hu)

És ezt olvastad már?
A Bayern ötöt rúgott a Plzeňnek, alighanem tovább is jutott