A Ferencváros hazai pályán két góllal kikapott az azeri bajnoktól, így a harmadik fordulóban búcsúzott a Bajnokok Ligája selejtezőjéből. Sztanyiszlav Csercseszov értékelt a meccs után.

Idegenben ikszelt a Fradi a Qarabaggal, itthon azonban részben az egyéni hibáknak köszönhetően 3–1-re kikapott, kiesett a BL-selejtező harmadik fordulójában. A kiesés után a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov a következőképp értékelt:

„Elméletben készen álltunk mindenre, sajnos a gyakorlatban ez nem volt így.

Hasonló volt a Slovan ellen is a helyzet, ezúttal sem jól szálltunk be a meccsbe. Szerintem ezen az estén nem szedhető külön a csapat védelemre, középpályára vagy támadószekcióra hibák szempontjából, hiszen kedd este sokszor a védelem tartotta meccsben a csapatot. Sok felesleges labdavesztést követtünk el, ami teret engedett az ellenfél támadásainak.

Ez ma egy BL-selejtező volt, amit elveszítettünk. Nekem, edzőként érzelmek nélkül kell átgondolnom a történteket. Beszéltünk a fiúkkal a mérkőzést követően, de nyugalomban ki kell elemeznünk a látottakat, hiszen további feladataink vannak. A vereség után jogos a kritika felém és a csapat felé, ez az újságírók dolga, de nekem nem az a dolgom, hogy kritizáljam a játékosokat, hanem hogy megfelelően felkészítsem őket. Nekem, vezetőedzőként is meg kell vizsgálni, hogy mi nem volt elég a Qarabag elleni párharcban. Folytatjuk tovább!”

A Ferencváros az Európa-liga selejtezőjében folytatja az európai kupaidényt, a csoportkörbe jutásért az ír Shamrock Rovers lesz a Fradi ellenfele.

Simán nyert a Qarabag a Groupamában, kiesett a Fradi a BL-ből

A selejtező 3. fordulója volt a Fradi végállomása a Bajnokok Ligájában, de ilyen védekezéssel nem is érdemes ennél tovább jutni.

(Fotó: fradi.hu)

És ezt olvastad már?
A Bayern ötöt rúgott a Plzeňnek, alighanem tovább is jutott