Nem hiányzik neki a stressz, jól elvan az utánpótlásban.

A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya és a Hertha korábbi vezetőedzője a Pécsi Újságnak nyilatkozott, ahol persze arról is faggatták, miért nincs első osztályú csapata, elvégre jó munkát végzett Berlinben, és a nemzeti csapatnál is sikeres volt. Hogy lehetséges az, hogy visszament ugyan a Herthához, ám az U16-os csapat trénerének. Nem jöttek az ajánlatok?

„De igen, rengeteg volt, nagyon komoly felkérések a Bundesliga első osztályából, Kelet- és Nyugat-Európából egyaránt. Jó csapatoktól és nagyon sok pénzért, de nem éreztem azt, hogy mennem kellene és csinálni. Nagyon gyorsan elment ez az év.”

Azt mondja, nem hiányzik neki a zsongás, valamint az, hogy olyanokért magyarázkodjon, amiről egyáltalán nem is tehet.

„Tehát a fölösleges stressz, na, az nem hiányzik.”

Amúgy maga a munka igen, így most örömmel megy az U16-os csapatához. De nem lesz ez mindig így, hamarosan megint felnőtt csapatnál dolgozhat, legalábbis úgy gondolja, a megítélése kiváló.

„Németországban benne vagyok egy nagyon komoly kalapban, biztos, hogy lesz nagyon sok ajánlat, de most nem tudom azt mondani, hogy holnap itt vagy ott szeretnék edző lenni.”

Amíg viszont nem húzzák ki újra a nevét ebből a csúcscilinderből, könnyedén azonosul a jelenlegi feladatával, szívesen megy az utánpótlásba melózni. Fontosabb neki a belső nyugalom.

Dárdai soha többet nem lesz szövetségi kapitány

Egy világ dőlt össze most sokakban, oda az illúzió.

(Fotó: Andreas Gora/picture alliance via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Stankovic annyira le akart lépni a Fraditól, hogy saját zsebből vásárolta ki magát

Számtalan sztár kimaradt Anglia bő Eb-keretéből

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés