Valamit lépni kellett Fehérvárott, mivel a focicsapat közelebb került a kieséshez, mint a dobogóhoz. Így aztán feltűnt a lelátón Dárdai Pál.

A korábbi szövetségi kapitány és Hertha-edző Dárdai Pál egyre többször tűnik fel a rettenetes formába kerülő Fehérvár környékén, ült már például a lelátón is Sallói István sportigazgatóval.

Ami még lehetne egy sportbarátság jele is, de a Blikk kiderítette, hogy már az edzésekre is kijár, hogy tanácsokkal lássa el Michael Borist. Aztán nyártól már Boris nélkül lehet ott az edzéseken.

Dárdait a héten már nem először láttuk az edzésen, ami biztosan nem lehet véletlen. Nem tudom elképzelni, hogy csak a fia miatt tűnik fel egyre többször a csapat körül. Az szinte biztos, hogy tanácsokkal látja el Borist, de szurkolói körökben már arról is hallani, hogy ha nem lesz jelentős javulás a teljesítményben, akkor a nyáron ő ül le a kispadra, és hozza magával Márton fiát is a Herthából” – írta a lap egy bennfentesre hivatkozva.

A feltételezéseket Hajnal Tamás végül nyilvánvalóvá tette a Fehérvár–FTC bajnoki után: a Fradi sportigazgatója az M4 Sportnak élő adásban mondta el, hogy úgy készültek, hogy Dárdai feltűnése miatt a Vidi védekező felfogásban fog kiállni ellenük.

Ráfér a segítség a Mol Fehérvárra, jelenleg a hetedik helyen áll, de csak egy pontra van a 10. Mezőkövesdtől. A Fradi elleni vereség zsinórban a hetedik volt a bajnokságban, ha nem állnak meg a lejtőn, akár ki is eshetnek.

(Kiemelt fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Meccsnyilat hibázva, döntőleges fináléban kapott ki a dartsvilágbajnok

Ide-oda vonszolták a társai a sérült brazil futballistát

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés