A világbajnokság eddigi legjobban várt meccse helyenként remek dartsot és kiváló hangulatot hozott, a világbajnokok meccsén végül Raymond van Barneveld esett ki.

A második forduló és az egész PDC-dartsvilágbajnokság eddigi legjobban várt meccse volt a Raymond van Barneveld–Rob Cross második fordulós meccs. A visszavonulása után visszatérő Van Barneveld igazi legendája a sportágnak, ötszörös világbajnok, a favorit viszont a szintén korábbi világbajnok, 11. kiemelt Cross volt.

Az első szettet Van Barneveld nagyon jó játékkal húzta be, többek között egy 170-es, vagyis a lehető legmagasabb kiszállóval.

Később egyébként épp a kiszállózásával volt gondja a hollandnak, az első szettben önmagához képest gyengén játszó Cross feljavult, zsinórban három szettet nyert. Így meglepetés nem történt, Rob Cross jutott be a harmadik fordulóba, Van Barneveld azonban megmutatta, hogy érdemes volt visszatérnie, még mindig képes nagyon magas szinten teljesíteni a holland, és továbbra is az egyik legnagyobb közönségkedvenc.

Ha lemaradtál volna a két kilencnyilasról, vagy csak simán megnéznéd ismét:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Mbappé heti egymillió fonttal az első, Szalah a negyedik helyre jött fel