Úgy tűnik, hogy most már a Liverpool is kész komoly összeget fizetni egy csatárért.

Persze eddig is igazolt drága futballistákat a Liverpool, de a Premier League topcsapataihoz képest még így is kevesebbet költött. Most viszont úgy tűnik, hogy a vörösök is hajlandók százmillió körüli összeget fizetni egy támadóért.

Sadio Mané valószínűleg a Bayern Münchenben folytatja, eközben a rivális City Erling Halaanddal erősödött, így a Pool vezetősége is kész lépni. Fabrizio Romano szerint Klopp kiszemeltje

a Benfica 22 éves csatára, az uruguayi Darwin Núnez.

Romano szerint a tárgyalások még viszonylag a kezdeti fázisban vannak, az angol klub egy 80 millió eurót plusz egyéb bónuszokat tartalmazó ajánlatot tervez tenni a Benficának.

Ami valószínűleg nem lesz elég, Núnezt ugyanis a Manchester United is leigazolná, így könnyen kialakulhat egy licitverseny a két rivális között.

Núnez az előző szezonban vált igazán ismertté, a Bajnokok Ligájában hat gólt szerzett, a portugál bajnokságot 26 találattal fejezte be. A BL-ben a nyolc között a Benfica a Liverpool ellen esett ki, a két meccsen Núnez két gólt rúgott.

Nemrég róla is írtunk, amikor összeszedtük azokat a meghatározó futballistákat, akik nyáron klubot válthatnak:

Ez lehet az idei nyár tizenegy legfontosabb átigazolása a transzferpiacon

Kylian Mbappé és Erling Haaland jövője még az átigazolási időszak kezdete előtt eldőlt, de így is mozgalmas nyár előtt állunk a transzferpiacon. Összeszedtük, melyek lehetnek az elkövetkező hetek, hónapok legfontosabb klubváltásai az átigazolási piacon.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés