Rangado.hu értesülései szerint az olasz annyira összeveszett Rebrov edzővel, hogy az ukrán elküldte a felnőtt csapattól.

Szerhij Rebrov nem szívbajos, tavaly decemberben Böde Dánielt tiltotta el az edzésektől, ezúttal pedig Davide Lanzafaméval veszett össze és zárta ki a keretből.

Az olasz a játékpercei miatt frusztrált, Szignyevics érkezése óta egyre kevesebbet játszik, a csapatnak viszont jól megy nélküle is. Az más kérdés, hogy Lanzafame még így is a klub házigólkirálya 12 találattal.

Úgy tudni, Lanzafame a feszültségét nehezen tartja kordában, Rebrovon kívül csapattársával, Lovrencsics Gergővel is összekapott komolyabban, ezután büntette meg a szigorú ukrán. Hogy igaz-e az egész, még nem tudni hivatalosan, ahogy azt sem, hogy ha igen, akkor a döntés átmeneti vagy tartós.

A szombati, Mezőkövesd elleni bajnoki előtt már biztosan okosabbak leszünk.

Update:

Reagált a Ferencváros, igaz a hír. Lanzafame a Paks elleni hétvégi bajnoki után számon kérte Rebrov edzőn, miért nem adott neki játéklehetőséget. És a Lovrencsics-féle konfliktus is igaz lehet, így:

A viselkedése miatt a klub egy hétre felmentette Davide Lanzafamét az edzések látogatása alól – nyilatkozta a csakfoci.hu-nak Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. A büntetés a Mezőkövesd elleni mérkőzésre érvényes.

Rebrov kirakta a keretből Böde Dánielt – januárig

A legfontosabb meccs, a Vidi elleni rangadó előtt.

És ezt olvastad már?
Szabálysértéssel vádolja a Manchester Cityt a PL, pontlevonás vagy kizárás lehet a büntetés
További cikkeink a témában