Matthijs de Ligt a Bayern Münchenben folytatja karrierjét.

Fabrizio Romano számolt be arról, hogy a Juventus és a Bayern München mindenben megegyezett: Matthijs de Ligt klubot vált, a Bayern játékosa lesz.

A még mindig csak 22 éves középhátvédért 70 millió eurót fizet a Bayern München, a különböző bónuszokkal pedig még 10 millió eurót kaphat a Juve. De Ligt öt évre igazol a Bayernhez, hamarosan jön a hivatalos bejelentés is.

A holland védő 2019-ben igazolt az Ajaxtól Torinóba, de nem teljesen tudott beilleszkedni a Juventusba. Viszont még mindig az egyik legnagyobb ígéret a középhátvédek között, most már tapasztalatot is szerzett, így továbbra is magas a piaci értéke. A Juventus úgy döntött elengedi, így gyakorlatilag – nagyjából – visszakapja azt az összeget, amit három éve az Ajaxnak fizetett.

A Bayern viszonylag aktív az átigazolási piacon. Robert Lewandowskit elengedte a bajor klub, most érkezik De Ligt, korábban leigazolta a csapat Sadio Manét. A szenegáli mellett az Ajaxból még két játékost vett a Bayern: Ryan Gravenberchet és Noussair Mazraouit.

Mané: A Bayern a megfelelő klub a megfelelő időben számomra

Sadio Mané a Bayern Münchenben folytatja a karrierjét. És már túl van az első interjúján a bajor csapat új igazolásaként.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés