Eddig négy új arc van a Barca keretében, ebből három ingyen érkezett. Depay tegnap lett végleges, de ezek szerint nem ő az utolsó érkező.

Az eddig igazoltakon kívül további három vagy négy játékos szerződtetését tervezi az FC Barcelona

– nyilatkozta Joan Laporta klubelnök a La Vanguardiának.

A vezető katalán napilapnak adott interjúban a posztjára idén márciusban visszatért klubvezér a következő idényre vonatkozóan hangsúlyozta:

nagyon versenyképes” csapatuk lesz, amelyet megalapoztak azzal, hogy az elmúlt hetekben olyan kiválóságokat szerződtettek már, mint Eric García, Sergio Agüero és Memphis Depay, illetve visszatért kölcsönadását követően Emerson.

Eric García

Azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek a további érkezők, Laporta nem szolgált konkrét nevekkel, viszont emlékeztetett a pénzügyi korlátokra, mondván, a klub „gazdasági helyzete nagyon bonyolult”, rosszabb, mint gondolta.

Laporta reméli, és bízik is benne, hogy világsztárjuk, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi, akinek június végén lejár a szerződése, marad a Barcában.

„Szeretném, ha Messi igent mondana, minél előbb, annál jobb, sok szempontból segítene nekünk” – fogalmazott egyértelműen az 58 éves elnök.

Kitért a legutóbbi bajnoki idényben harmadikként végzett csapat holland vezetőedzőjére, Ronald Koemanra is, akivel egy évvel, jövő nyárig hosszabbítottak.

„Makacs, de nagyszerű ember. Miután háromszor beszéltem vele, láttam, hogy sokkal több mindenben tudunk közösen cselekedni, együttműködni és megállapodni, mint amennyiben eltér a véleményünk. Boldog vagyok, hogy marad, mert fontosnak tartom, hogy az elnök jó kapcsolatban legyen az edzővel“

– jelentette ki.

„Messinek adsz egy dinnyét, és ő kaviárrá változtatja”

Antoine Griezmann élt a fenti hasonlattal, amikor barcelonai csapattársáról, Messiről kérdezték.

(MTI; fotó: Twitter)

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Stankovic annyira le akart lépni a Fraditól, hogy saját zsebből vásárolta ki magát

Számtalan sztár kimaradt Anglia bő Eb-keretéből

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés