Nincs egyedül a Chelsea korábbi gólkirálya.

Didier Drogba összesen kilenc szezonon át futballozott a Chelsea-ben, 164 góllal a klub történetének negyedik legtöbb gólt szerző játékosa. Bajnokok Ligáját, négy bajnoki címet és négy FA-kupát nyert, kétszer volt a Premier League gólkirálya. A Chelsea legendája, és ahogy sokan, most ő sem érti, hogy mi történik a klubjánál.

„Az Abramovics-korszakban egy bizonyos szintet képviselt a klub, de ez most már nincs így. Nagyon nehéz azt látnom, ahogy bizonyos emberektől megszabadulnak. Vissza kellene térniük azokhoz az elvekhez és értékekhez, amelyekkel korábban rendelkeztek. Már nem ismerek rá a klubomra”

– mondta a francia Canal+ adásában a visszavonult játékos.

Mindez azután történt, hogy a Chelsea kiesett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, miután a visszavágón is két góllal kapott ki a Real Madridtól. A bajnokság már régen elúszott, a senki földjén, a középmezőnyben a klub, és nem úgy tűnik, hogy mostanában fog kijönni a hullámvölgyből.

A Milan és a Real Madrid is ott van a BL-elődöntőben

A Milan káprázatos gólját még sokszor meg fogjuk nézni.

A Chelsea-nél nyáron tulajdonosváltás történt, Roman Abramovics eladta a csapatot, a mostani tulajdonos Todd Boehly pedig azóta elköltött 600 millió fontot játékosokra, kirúgott két edzőt, és visszahozta – ha ideiglenesen is – a kispadra azt a Frank Lampardot, aki korábban már bizonyíthatott a Chelsea kispadján, de mivel nem jöttek az eredmények, kirúgták.

A Chelsea jelenleg tehát ott tart, hogy keresi azt az edzőt, aki hosszútávon megoldhatja a gondjait. Persze ezt a mondatot valamilyen szinten vicc leírni, hiszen Graham Potterre is ezt mondták, aztán bő félév után Boehly kirúgta az angolt. Előtte meg ott volt Thomas Tuchel, akivel Bajnokok Ligáját nyertek a londoniak.

Közben Lampard:

Bűnrossz eredményeket hoz edzőként Frank Lampard

Oké, ezzel nem találtuk fel a meleg vizet, de egy külön statisztikai mutatóban látva ez még mellbevágóbb.

(Fotó: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

További cikkeink a témában