Sergio Ramost lassan a családján kívül senki sem kedveli, de ezért keményen megdolgozott a spanyol védő.

Ez a videó itt csak egy egészen rövid esszenciája Ramos szimpatikus, sportemberi viselkedésének:

Sergio Ramos The Savage 😰🔥 Do You Hate Him? 👇 Follow @FutbolNice

12.2k Likes, 251 Comments - Football * Soccer * Futbol (@futbolnice) on Instagram: "Sergio Ramos The Savage 😰🔥 Do You Hate Him? 👇 Follow @FutbolNice"

A Real Madrid úgy egyébként kiváló védőjét már lassan a madridiak sem kedvelik, nehéz azonosulni egy olyan futballistával, aki köp, kiiktat, dzsúdózik, üt, vág, provokál.

Többek között erre a közakaratra érezhetett rá Eric Dier, az angol válogatott 189 centis, 90 kilós középpályása, és minden bizonnyal a fél világ kívánságát teljesítette akkor, amikor 25 méter sprint után úgy alávágott a spanyolnak, hogy csak nyekkent:

Panini Cheapskates on Twitter

Eric Dier vs Sergio Ramos with one of the most fabulously pointless clatterings ever seen. Magnificent. https://t.co/hYfGBTmgdX

Ezzel egyébként még az egyik nagy ellenfél, a Liverpool szimpatizánsait is maga mellé állított a Tottenham óriása, de a kommentekből a lájkokból ítélve sokan tapsoltak a jelenet után. De nem Dier az egyetlen Spurs-játékos, aki helyretette Sergio Ramost, a BL előző kiírásában Mousa Dembélé pakolgatott oda neki párszor:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon