Nyilván nem arra gondolunk, hogy ember alkotta építmény, de még nem is arra, hogy mindegyik rohadt magas. Na, esetleg valami egyéb ötlet?

Két szó, két angol szó: tower running, amiről most így hirtelen azt sem tudod, hogy mi. Hát ez egy sportág, ami garantálja, hogy 200 fölé megy a pulzusod, már ha nem langyos pöcsként nyomod végig a távot mondjuk az Empire State Buildingben vagy az Eifffel-toronyban, vagy éppen a Duna Towerben, merthogy ez már nálunk is elég menő dolog.

És igen, jól sejted, itt felfelé kell futni, vagyis lépcsőznöd kell, ami elég kemény tud lenni. Nálunk csak 18 emeletről és 402 lépcsőről szól a verseny a Duna Towerben, viszont a New York-i és a párizsi verseny már nem egy "menjünk testületileg kocogni" dolog. Mert az 1600 körüli lépcső megmászásához már nem elég pusztán a jókedv, tüdő is kell, meg egy kicsit nagyobb kitartás.

Szóval szerintünk előbb próbáld ki, hogy felgyalogolsz a mozgólépcsőn a Széll Kálmán téri metrómegálllóból, vagy inkább hangolódj a Duna Tower Skyrunnal, mielőtt arccal előre nekiiramodnál az Empire State Building 86 emeletének vagy az Eiffel-torony 1665 lépcsőfokának.

Lehetőséged meg lesz a versenyekre, a Duna Tower Skyrun például éppen most lesz, február 13-án. Itt minden infót megtalálsz: skyrun.hu.

És ezt olvastad már?
Óriásit mentett a 92. percben a Real Madrid