Nem volt elégedett a Debrecen csapatkapitánya a Békéscsaba elleni 4–4-es meccs után.

Ha legyőzte volt a Békéscsabát, átvette volna az első helyet a másodosztályban a Debrecen, de az ikszel két pontra megközelítette a harmadik Gyirmót.

A meccs után a Debrecen csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs mérgesen nyilatkozott:

Érthetetlen számomra, amit művelünk. Ahogy a csapat védekezik, az borzasztó. Ha kettő–nullára vezetünk, akkor is, ha három–nullára vezetünk, akkor is, ha egy–nullára vezetünk, akkor is… Folyamatosan hozzuk vissza az ellenfelet a meccsbe. Folyamatosan csináljuk a hülyeséget, a megmagyarázhatatlan dolgokat. Megmagyarázhatatlan a tizenegyes, a másik tizenegyes. A bajnokság vége előtt, amikor most kellene, hogy a legjobban fókuszban legyen a csapat. Nem látok az emberek fejébe, nem tudom, ez miért történik. Hiába beszéljük meg, hogy mit kell csinálni, ha egy labdát nem tudunk hazafejelni. Nem tudok mit mondani, nem akarok erősebben fogalmazni.

35 forduló után 72 ponttal a Vasas vezeti a másodosztályt, a Debrecen 71 pontos, a Gyirmót 69, az első két helyezett jut fel az NB I-be.

Dzsudzsák nem akarja, hogy szánalomból legyen a válogatott csúcstartója

108 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban Dzsudzsák Balázs, jelenleg Király Gáborral holtversenyben csúcstartó. Egy az Origónak adott interjúban azt mondta, hogy soha nem fogja lemondani a válogatottságot, de azt sem akarja, hogy szánalomból legyen 109-szeres válogatott.

(via nso)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában