Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Miután Dzsudzsák Balázsnak lejár a szerződése az emírségekbeli al-Vahdánál, és látták edzeni a Fradinál, össze is állt a kép.

Dzsudzsinak bérelt skyboxa van a Groupama Arénában, amiért úgy nagyjából 116 millió forintot fizetett, a szezon végén pedig a Népligetben készült, futótűzként terjedt el, hogy a nyáron hazaigazol a Fradiba. Esetleg a Videotonba.

Dzsudzsák most a Rádió 1-en reagált ezekre a pletykákra.

Amikor kimegyek mezítláb focizni, edzeni a Fradihoz, mert a kapusedző a barátom, és megjelenik, hogy hazaigazolok a Fradihoz... aztán másnap már a Videotonhoz megyek, vagy odamegyek, ahol bajnokcsapat lesz. Ezekre a hírekre nem tudok és nem is szeretnék reagálni. Az igaz, hogy június 30-tól nem vagyok szerződésben, de még nem tudom, mi lesz kint, egyelőre ramadán van még 10-14 napig. Azt mondták, hogy elém raknak majd egy szerződéstervezetet és meglátjuk, megfelel-e nekem vagy sem.

Egyébként is hosszú még a nyári átigazolási időszak, még nem tudom, hogy hol folytatom.”

Elmondta még, hogy azért játszik külföldön, mert olyan szerződése van, ami itthon nem vállalható egy klubnak sem.

De ha holnap hazaigazolnék, az nem azért lenne, mert engem egy zsák pénzzel hívtak Magyarországra. Ha haza akarok jönni, az azért lesz, mert egyrészt elegem lesz a tizenvalahány év légióskodásból, másrészt meg is éri hazajönni, ambíció is lesz, olyan lehetőségek vannak, olyan volt a hívó szó, az ajánlat is.

(Fotó: Shaun Botterill/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.