A Player hozzáértői megtippelik az összes Eb-meccs eredményét, és a mai lesz a legnehezebb. Nagy lenne megint egy 3–3 a portugálok ellen, de aligha lesz.

Európa-bajnokság, F-csoport

Magyarország–Portugália

  • Csáki Csaba – Roadster.hu, az olasz foci szakértője: 0–2

„Mit is írhatnék... A szív vagy az ész tippeljen? A szív összekapar egy döntetlent, az ész azt mondja, simán megvernek minket a 2016-os tornához képest még Cancelo kiesése ellenére is sokkal erősebbnek tűnő portugálok. Legyen valahol a kettő között.”

  • Kolumbán Antal – Player.hu, Sport rovat, La Liga- és PL-specialista és a Timo Werner anti-fanclub tagja: 1–3

„A szívem azt mondja, hogy ismét sikerül pontot szerezni, de az eszem azt, hogy ez a portugál keret erősebb, mint az öt évvel ezelőtti. Úgy érzem, hogy Portugália nagyon komolyan fogja venni ezt a meccset, de egy gólt rúg a magyar válogatott, de kap is hármat.”

  • Rétsági Oszkár – Player.hu, Sport rovat, a kevés francia-drukkerek és NB I-érdeklődők egyike. Fradi-, Barca- és 'Pool-specialista: 1–3

„Nem beszélnek sokat a portugálokról, pedig méregerős a csapatuk, simán felnőtt pár játékos Ronaldo mellé, sőt. A tehetségük és az erejük sajnos nem összehasonlítható a magyarokéval, vagyis igen, de nem jövünk ki belőle jól. Így bármennyire is szeretném, nem szerzünk pontot, hiába rendkívül szervezett Rossi csapata. De egy gólt azért adok magunknak.”

Franciaország–Németország

  • Csáki Csaba1–1

„Sokak szerint gyenge ez a német válogatott, szerintem meg igazi tornacsapat és a száműzöttek visszahívásával sokat erősödtek. Meg is nehezítik a franciák dolgát.”

  • Kolumbán Antal1–1

„A franciák a legnagyobb favoritok, a legerősebb kerettel, Németország pedig a sötét ló a favoritok között. Hazai pályán egy pontra jók lesznek, egy Timo Werner-góllal.”

  • Rétsági Oszkár2–1

„A csoportkör legkomolyabb meccse, mert bár a franciák a nyilvánvaló esélyesei a tornának, a németek szép csendben ismét remek csapatot raktak össze. Franciaország két csapattal is elődöntős tudna lenni, de még nem pörögnek eléggé, de azért egy góllal jobbak lesznek, Mbappé túl gyors lesz Hummelséknek.”

Szenzációs gólt rúgott a Fradi szlovák szélsője

Apró szépséghiba, hogy nem neki írták be.

(Fotó: Clive Brunskill/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés