Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az első félidőt felejtsük el, a másodikat viszont nagyon ne, arra lehet építkezni.

Minden Dzsudzsákkal kezdődött, előbb megköszönte mindenkinek a szurkolást, aztán a meccset is ő indította el, ami mérsékelten volt eseménydús az első félidőben. Túl sok dolog nem történt, volt egy horvát gól, amit Mandzukic lőtt, meg egy Dzsudzsák- és egy Kleinheisler-lövés 25-ről. Az első félidő égető kérdése, hogyan sikerült addig szórakoznunk szögletrúgásnál, míg les nem lett belőle.

Második félidőben Storck cserélt párat, ami zseni húzásnak bizonyult, felpörögtek a magyarok. Volt egy Kleinheisler- és egy Dzsudzsák-bomba is, utóbbinak nem örültek a sorfalban állók. Annak meg főleg nem örülhettek a horvátok, amikor Dzsudzsák szabadrúgásból beverte 23-ról.

Nyomtunk még egy kicsit, okosan passzolgattunk, a horvátoknak meg tényleg csak momentumaik voltak. Kihoztuk ikszre (tökre megérdemelten), ami azt is jelenti, hogy a horvátok továbbra sem tudtak nyerni Budapesten ellenünk.

Szóval a második félidőt nézve nincs baj így az Eb előtt.

Így álltunk fel:

Magyarország: Dibusz (Bogád, 45.) – Fiola, Guzmics, Lang, Korhut – Nagy Á. (Elek, 45.), Gera – Németh K. (Szalai, 45.), Kleinheisler (Böde, 80.), Dzsudzsák (Stieber, 81.) – Priskin (Nikolics, 45.)

Magyarország–Horvátország 1–1 (0–1)
Gól: Dzsudzsák (79.), ill. Mandzukic (29.)

Szóval a foci érdekel? Fogadnál is?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.