Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Érthetetlen, hogy nem képesek megelőzni a betöréseket.

Amíg a Barcelona a Valenciát verte 5–2-re, addig kirabolták a klub világbajnok védőjének, Samuel Umtitinek az otthonát. A francia hátvéd sérülés miatt a lelátón ült, amit jól tudtak a betörők is: besurrantak a házba, feltörték a széfet és annak teljes tartalmát magukkal vitték.

A Sport úgy tudja, négyen követték el a rablást, akik feltörték az ajtót, így jutottak be a házba. Ez önmagában is érthetetlen 2019-ben egy ilyen híres labdarúgó esetében, de még ennél is durvább, hogy ő már a hatodik volt a sorban:

Aitor Lagunas on Twitter

Piqué, Coutinho, Arthur, Boateng, Jordi Alba y ahora Umtiti. En un año la banda de los cacos futboleros ha 'visitado' a media plantilla del Barça Lógicamente, no se atreven con la casa de Luis Suárez

A lap szerint ezek a tolvajok kimondottan a Barcelona játékosaira vannak specializálódva – persze ez ki is derült, nem nagy mondás – mindig a meccsek idején dolgoznak, és jól tudják, melyik focista hol lakik.

Hogy van-e biztonsági szolgálat, nem tudni, ha nincs, az meg teljesen érthetetlen, de láthatóan nem tanulnak a klubnál a történtekből.

(Fotó: Quality Sport Images/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.