Gazdag Dániel minden bizonnyal élete legszebb gólját szerezte.

Gazdag Dániel minden bizonnyal élete legszebb gólját szerezte a Puskás Akadémia ellen, és az még emeli találat értékét, hogy ezzel nyert a Honvéd Felcsúton. A 23 éves, egyszeres válogatott középpályás

a baloldalról elindult a kapu elé, jött egy kényszerítő, majd egy kötény, aztán még egy kényszerítő, aztán pedig egy végtelen higgadt csel is belefért.

Ha jól emlékszem, kiosztottam egy kötényt, aztán Amadou Moutarihoz passzoltam. Futottam tovább az üres területbe, és már kaptam is vissza a labdát, toltam rajta egyet, amikor láttam, hogy Vadócz Krisztián érkezik középen, és engem körbezárnak a felcsúti védők. Krisztiánhoz toltam a labdát, majd beléptem két védő közé, és amikor visszakaptam, éreztem, hogy közel vagyok a kapuhoz, és megcélzom a bal alsó sarkot. Ám az utolsó pillanatban úgy éreztem, a bal kezem felől érkezik egy védő, aki blokkolhatja a lövést, ezért az utolsó pillanatban inkább cseleztem, és akkor már tudtam, hogy megpróbálom átemelni a kapus felett a labdát. Néhány fordulóval ezelőtt az Újpest ellen is hasonló helyzetbe kerültem, igaz, ott jobb lábbal, most pedig ballal fejeztem be az akciót, de mindkétszer gól lett a vége, és ez a legfontosabb.

Puskás Akadémia–Budapest Honvéd 1–2
Gól: Gyurcsó 22., ill. Lanzafame 5., Gazdag 72.

(Fotó: honvedfc.hu)

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

És ezt olvastad már?
Igazi élmény ez a futball – Öt pontban a Dortmund–Bayernről