Eddig agonizált a vezetés, most viszont hirtelen felpörögtek az események.

A Barcelona addig nem tud igazolni, amíg nem ad el, nem szabadít fel bérkeretet, ez a La Liga szigorú szabálya. Ám eddig csak Rakitictől tudott megszabadulni, igaz, gyakorlatilag ingyen. Ez a hét azonban mozgalmasan indult, három játékos is távozhat, egyikért még pénzt is kapnak a katalánok.

A legérdekesebb kétségtelenül Luis Suárez, akit nyugodtan hívhatunk barcelonai legendának, hiszen 283 mérkőzésen 198 gól és 109 gólpasszt jegyzett a Barca mezében. Az uruguayira azonban nem számít Ronald Koeman, csakhogy eladni nem tudták, sőt, ingyen sem ment el, mert annyira sokat keres, hogy arról nem mond le.

A legfrissebb hírek szerint mára megszületett a megállapodás közte és a klub között a szerződése felmondásáról: lemond a fizetéséről és szabadügynökként távozhat.

Eközben az Atlético Madrid közel került ahhoz, hogy Álvaro Moratát kölcsön-, majd eladja a Juventusnak, így

Luis Suárez előtt nyitva áll az út Madridba, hamarosan az Atlético játékosa lehet, mivel már megállapodott a matracosokkal.

null

🗣[@FabrizioRomano 🥇] | Juventus are now in talks with Atlético Madrid to sign Morata! €10m loan + €45m buy option offered to Atlético.Atléti are now seriously considering to sell Morata because Suarez is close to be the new striker. He's ready to leave #FCB as a free agent.

Szintén órák kérdése, hogy Nélson Semedo aláírjon a Wolverhamptonhoz, a portugál jobboldali védőért viszont tényleg kap pénzt a Barcelona: 35 millió euróról szólnak a hírek.

Ezzel elindulhat a Barca a piacon, amint Semedo elkel, máris érkezhet 18 millióért Éric García a Manchester Citytől, valamint Semedo pótlására vagy Sergiño Dest az Ajaxból, vagy Emerson a Betistől, aki félig egyébként is Barcelona-játékos, esetlen Max Aarons a Norwichból.

Végül: Arturo Vidal már Milánóban van, egymillió euróért szerződik az Interbe.

Az új Barca-edző eltékozolja a klub egyik legnagyobb tehetségét?

Állítólag nem számol vele, mert nem illik a rendszerbe.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában