Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nick Kyrgios továbbra is extrán balhés.

A borzasztóan tehetséges, de még annál is balhésabb ausztrál ismét elérte, hogy róla beszéljenek. Előbb egy interjúban többek között a következőket mondta:

  • Djokovic megszállottan vágyik arra, hogy úgy szeressék, mint Federert. A meccsek utáni ünneplését meg egyszerűen kínosnak tartja. Szerinte a szerb világelső a valós véleménye helyett mindig azt mondja, amiről azt gondolja, hogy helyes.
  • Ha Nadal nyer, akkor minden rendben van a spanyol számára, ha viszont kikap, akkor arról beszél, hogy nem tiszteli őt Kyrgios. Majd a spanyol volt edzőjét és nagybátyját, Toni Nadalt kritizálta.
  • Verdasco szerinte minden idők legarrogánsabb embere, nem köszön, azt gondolja magáról, hogy mennyire kiemelkedő, közben átlagos.

Majd a római tenisztornán a norvég Casper Ruud elleni meccsén balhézott. Előbb a nézőkkel szólalkozott össze, majd az ütőjét földhöz vágta, belerúgott egy székbe, majd egy másikat a pályára dobott. Ez pedig elég volt ahhoz, hogy a bíró leléptesse.

ESPN on Twitter

smashes racket** **kicks water bottle** **throws chair** Rough day for Nick Kyrgios at the Italian Open. https://t.co/7pHQDjFqe6

(via; Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.