A napokban megjelent néhány olyan pletyka, amely azt pedzegette, hogy Joao Félix a Barcelonához kerülhet. A Marca szerint azonban erre nincs esély, a fiatal portugál érinthetetlen, az Atlético semmiképp nem engedi el.

A Barcelona és az Atlético Madrid egy nagyobb volumenű játékoscserén dolgozik, a bajnok Saúl Niguezt adná, a katalánok elengednék Antoine Griezmannt. A Barca azonban pénzt is akar az üzletben kapni, így egyelőre még nem biztos a játékoscsere, ennek köszönhetően felmerült, hogy a katalán csapat akár Joao Félixet is elfogadná Griezmannért cserébe.

Az Atlético Madrid azonban ebbe nem fog belemenni. A klub rekordigazolása 120 millió euróért érkezett a Benficától még 2019-ben, kezdetben nem feltétlen találta a helyét a spanyol ligában, de a második szezonjában már szintet lépett, és főleg az idény elején teljesített jól. Később Covid-fertőzés miatt hiányzott egy ideig, de az Atlético továbbra sem akarja elengedni a még mindig csak 21 éves támadót.

A Marca szerint Félix érinthetetlen, Diego Simeone mindenképp számol vele, így nincs esély arra, hogy a portugál a Barcelonához igazoljon, ahogy egyetlen bejövő ajánlatot sem fog meghallgatni az Atlético.

Ha már Barcelona:

(Fotó: Getty Images; via)

 

És ezt olvastad már?
Szoboszlai a PSG után a Manchester Citynek is gólt rúgott