A Fradinak az Európa-liga-csoportkör már csak ajándéknak számít, hiszen a célt elérték, azonban ez a felszabadultság egy kiváló eredményt szült Barcelonában.

Szerhij Rebrov némiképp kényszerből húzott nagyot, elvégre, ha nincs sérülés, akkor nem valószínű, hogy a Tokmac, Isael, Zubkov trió kezd elöl. A taktika azonban akkor is 4-3-3 lett volna és a kontra, de így három védekező, belső középpályással és három gyors szélsővel, csatár nélkül.

Ferencvárosi TC on Twitter

👥 | Our Starting XI: #fradi #ftc #ferencvaros #EuropaLeague

Isael kötetlen, árnyékékes szerepére nem készültek, a brazil meg is lepte őket a 10. percben. Blazic labdájával lépett meg, a beadását pedig Javi López rúgta be a saját kapujába. 0–1

A második félidőben Isaelnek még egy parádés kapufája is volt, mégsem tudott nyerni a Fradi Barcelonában. Kis szerencse kellett volna, esetleg egy erélyesebb játékvezető, ugyanis az egyenlítő gól előtt Blazic a földön feküdt, a középhátvéd kiesése pedig megzavarta a védekezést.

Vargas 1–1

Az Espanyol a második félidőben persze jobb volt, egyre fojtogatóbb volt a nyomás, bár azért a kék-fehéreken látszott, hogy a La Liga tabellájának a végén állnak. A Fradi viszont elkészült az erejével, ezért kellenek ilyen meccsen. Viszont egy abszolút nem tervezett pontot, és rengeteg tapasztalatot szerzett az Espanyol pályáján Rebrov csapata, elégedettek lehetnek.

Európa-liga-csoportkör, H-csoport

Espanyol–Ferencváros 1–1 (0–1)

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában