A Bayern és az MU eszement üzletbe kezdhet egymással
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pep Guardiolának van egy nagy kívánsága, nagyon szeretné leigazolni Ángel Di Maríát, mert csapatának vérfrissítésre van szüksége, ezért pedig elég bőkezű lenne, két Bayern München-klasszist is adna az argentinért.  

A spanyol mester ugyanis hajlandó lenne feláldozni Thomas Müllert és Arjen Robbent is.

Elég bizarrul hangzik ez az egész, és teljesen jogosan vetődik fel a kérdés: most akkor a 27 éves Di María tényleg olyan jó játékos lenne, mint a 25 éves Müller és a 31 éves Robben együtt?

Mindenesetre a Manchester United természetesen hajlana a dologra, de azért még rákontrázik erre az amúgy is szürreális bizniszre: az első idényben a képességeit messze alulmúló argentinért kérné az említette két játékoson felül még egy kis pénzt is – azt nem tudni, mennyit. Bár nyilvánvalóan az MU simán belemenne egy csereüzletbe is.

Louis van Gaal egyébként korábban kifejezetten kacsingatott Thomas Müller felé, és Arjen Robbenről is lehetett hallani. A holland szakember mindkét játékossal jó viszonyt ápol.

(Forrás: Bild)

Az átigazolási időszak már javában tart, viszont a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csak most kezdődik. Nézed? Fogadsz is?

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.