Nyert a Vidi a PAOK otthonában

Két forduló után se gólja, se pontja nem volt a Vidinek az El-csoportkörében. A harmadikban aztán jött minden, bőven.

Végre ismét eredményre vezetett a Vidi rendkívül stabil, már-már túlbiztosított, és nem túl látványos játéka. Nikolics mester egy 4-3-2-1-es felállásban küldte pályára a magyar bajnokot, nem is titkolva, hogy a szilárd védekezés, a biztonság volt a lényeg. És persze a veszélyes kontrák, pontrúgások.

A PAOK több mint 70%-ban birtokolta a labdát, több próbálkozása is volt, de a kaput a Vidi találta el többször. Kettőből kettő gól is lett. A 12. percben a Vidi legjobb játékosa, Nego nem ismert elveszett labdát, a túl laza görög védő mellett még be tudta adni, és a másik hazai középhátvéd mellett odapiszkált Huszti:

Lucescu mester biztosan nem dicsérte meg a két légiós védőjét, feltűnően nem vették komolyan a Vidi-játékosokat. Aztán a félidő utolsó percében is elaludtak, kínosan lemaradtak Stopiráról, aki simán a kapuba fejelt:

A PAOK persze igyekezett fokozni a nem különösebben elviselhetetlen nyomást, de helyzetig sem nagyon jutottak a görögök. Mi több, még a Vidi rúghatott volna egy harmadikat is, de hiába ment Hodzic 1v1-ben a kapusra, kihagyta. De a kétgólos előny megmaradt.

Így a BATE-t idegenben is simán legyőző PAOK-ot a saját stadionjában verte meg a Vidi, és így három ponttal áll a Chelsea mögött, akárcsak a PAOK és a BATE. Tovább is lehet jutni!

Európa-liga, L-csoport, 3. forduló

PAOK–Vidi 0–2

(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon