Híres utolsó mondatok?!

Dave MacQueen, a Corona Brasov az Erste Ligában szereplő jégkorongcsapat vezetőedzője annyira kiborult a csapata játékán DEAC elleni hazai vereség után, hogy visszafordíthatatlan tűnő nyilatkozatot tett a klub közösségi oldalának:

Valószínűleg ez a legbutább csapat, amit valaha edzettem

– kezdte egy erős felütéssel, majd folytatta.

„Az első gólt emberelőnyben lőtte az ellenfél, mert előtte csináltunk két ostoba kiállítást, a másodiknál 3 a 2-re vezették ránk, mert lusták voltunk visszajönni, a harmadikat meg 3 az 1-re, miközben mi a támadó kéknél ácsorogtunk. A negyediknél megint lusták voltunk visszazárni, az ötödik üres kapura már nyilván mindegy volt.

Próbálhatom én keményen felelősségre vonni a srácokat azon túl, hogy elbeszélgetek velük, meg videókat mutogatok nekik, ha ennyire mínuszosak vagyunk, meg próbálhatom felrázni őket erős üzenetekkel, de egyszerűen nem megy át.

Ez elfogadhatatlan, és a teljesítmény is az. És nemcsak a fiatal játékosainkról beszélek, hanem a veteránjainkról, a nem létező védekezésünkről, a folyamatos rossz döntéseinkről és korongjáratásunkról, a csatárainkról, akiknek megvoltak a helyzeteik a gólszerzésre, csak be kellett volna lőni őket; arról, hogy nincs tempó és lendület a játékunkban – márpedig amíg nincs, addig ilyen estéink lesznek, mint ez a mostani.

Imádjuk az ilyen őszinteséget. A klubvezetés lehet, hogy kevésbé.

Ez is érdekelhet:

Ilyen aljas szabálytalanságot még nem láttunk hokipályán

Szerencsére nem látjuk már többet a vb-n az alattomos kanadait.

„Apám rendszeresen kiverte belőlem a szart is, ököllel ütött, fojtogatott”

Felnőtt-tartalom, fájdalmas részletekkel egy frusztrált apa módszereiről, és egy tehetetlen, bántalmazott gyermek küzdelméről.

(Forrás, fordítás: jegkorongblog.hu)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában