A Sport.es százalékra lebontva foglalta össze, kik azok a futballisták, akik jövőre már valószínűleg nem a Barcelonában fognak játszani.

A katalánoknak gyenge évük volt, csak kupát nyertek (A Real BL-t és bajnokságot), és új edzőjük is van Valverde személyében. Vagyis vélhetően komoly változások lesznek nyáron. Arról már írtunk, Valverde kiket venne meg, most itt van tíz játékos, aki valószínűleg nem kell már a Barcának.

Douglas: a klub történetének egyik legrosszabb igazolása tavaly a Sporting Gijonnál volt kölcsönben, kiestek, valószínűleg hazamegy Brazíliába.

Vermaelen: Ő is kölcsönben volt, de a Romában is folyamatosan sérülésekkel bajlódott, újabb kölcsön jöhet, a Watfordban folytathatja.

Munir El Haddadi: Legutóbb a Valenciában játszott, de egyetlen spanyol klub sem akarja, az Ajaxban folytathatja.

Cristian Tello: A Fiorentinában húzott le egy évet, az olaszok marasztalnák, de csak továbbra is kölcsönben, a Barca viszont eladná.

Arda Turan: Rossz éve volt, el is adná a Barcelona. Az Arsenal, a Galatasaray és néhány kínai klub is leigazolná, a katalánok 30 millió eurót akarnak érte.

Sergi Samper: A Granadában nem tudott meghatározó lenni, a felkészülést Barcelonában kezdi, majd később eldől a sorsa.

Jeremy Mathieu: Keveset játszott idén, és akkor sem jól. Sérült is volt, na meg már nem is fiatal. Görögországból, Törökországból és Portugáliából vannak ajánlatai.

Aleix Vidal: Nehéz első éve volt, sérült is volt, sokat is padozott. Helyére Bellerínt akarja a klub, a felkészülést még biztosan a Barcával kezdi meg.

Lucas Digne: Neki sem volt könnyű az első éve, ennek ellenére talán marad és Albával küzd meg a helyéért. Ezzel viszont azt kockáztathatja, hogy lemarad az oroszországi vb-ről.

Rafinha: Sokat küzd sérülésekkel a brazil, így folyamatosan nem is tud játszani. Most sem egészséges, ennek ellenére a Liverpool, a Juventus és a Valencia is kinézte magának, de a Barca érte is 30 milliót kér, ami elég soknak tűnik.

(Sport.es)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mourinho elmondta, ki nyeri az Eb-t és kié lesz az Aranylabda

Összeszedtünk minden fontos infót a magyar válogatott játékosairól

A rendőr előtt csinált hátraszaltót egy berohanó egy baseballmeccsen, aztán szétsokkolózták

További cikkeink a témában